MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ zawartości tkanki łącznej na rozkład wyrobów mięsnych. (Influence of connective tissue content on the spoilage of meat products)
Abstrakt
Autorzy
Krzysztof Libelt
Elżbieta Pełczyńska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2004
Tom / rocznik:
*
60
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1053-1055
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
0,285
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
1