MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zależność między zawartością tokoferoli w ekstraktach z papryki dodawanych do wyrobów mięsnych i ich barwą
Abstrakt
Autorzy
Irena Perucka
Zbigniew J. Dolatowski
Małgorzata Karwowska
Małgorzata Materska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego, 2007
Informacje:
*
Naturalne przeciwutleniacze : od surowca do organizmu : konferencja naukowa, Poznań, 29-30.01.2007
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7160-44-30
Rok wydania:
*
2007
Miejsce wydania:
*
Poznań
Szczegóły:
*
S. 70
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0