MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of usefulness of magnafloc M-22S flocculant in the process of obtaining protein concentrates from peas
Abstrakt
Autorzy
Barbara Baraniak
Małgorzata Niezabitowska
Jacek Pielecki
Wiesław Wójcik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD CHEMISTRY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2004
Tom / rocznik:
*
85
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
251-257
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
1,535
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
9