MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological properties of reduced lactose whey dispersions
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Mleko
Piotr Janas
T. Wang
J. A. Lucey
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2003
Tom / rocznik:
*
56
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
157-161
Liczba punktów:
11
Impact Factor:
0,526
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
3