MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zawartość kwasów fenolowych w częściach jadalnych niektórych warzyw cebulowych uprawianych na zbiór pęczkowy
Abstrakt
Autorzy
Maria Tendaj
Barbara Mysiak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Instytut Warzywnictwa im. Emilia Chroboczka, 2008
Informacje:
*
Postęp w technologii uprawy warzyw cebulowych : konferencja naukowa [Skierniewice, 13 listopada 2008]
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-89800-18-3
Rok wydania:
*
2008
Miejsce wydania:
*
Skierniewice
Szczegóły:
*
S. 61-62
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
0