MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ procesów ekstruzji na stabilność witamin lipofilnych w produktach paszowych
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Sagan
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2002
Tom / rocznik:
*
41
Numer zeszytu:
*
1/4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
71-79
Liczba punktów:
1
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0