MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Skład tkankowy tusz oraz cechy fizykochemiczne mięsa i tłuszczu świniodzików w klasie cutters
Abstrakt
Autorzy
Eugeniusz Wielbo
Aleksander Walkiewicz
Stanisław Matyka
Marek Babicz
Jacek Burdzanowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2002
Numer zeszytu:
*
13
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
191-198
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0