MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ temperatury suszenia korzenia pietruszki na cechy jakościowe suszu
Abstrakt
Autorzy
Helena Lis
Tadeusz Lis
Anna Ziemlewska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[Akademia Rolnicza], 2004. - S. 173-174, il., bibliogr., sum.
Informacje:
*
Inżynieria rolnicza a środowisko : książka streszczeń. XII Międzynarodowa Konferencja Naukowa. Międzyzdroje, 2004, 27-29 maja
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2004
Miejsce wydania:
*
[Szczecin]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0