MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Lepkość mieszanin gumy owsianej z wybranymi polisacharydami.
Abstrakt
Autorzy
Waldemar Gustaw
Bohdan Achremowicz
Paweł Glibowski
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2001
Numer zeszytu:
*
13
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
63-72
Liczba punktów:
1
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0