MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of protein concentration on whey protein gels obtained by a two-stage heating process.
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1999
Tom / rocznik:
*
209
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
389-392
Liczba punktów:
11
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
19
Liczba cytowań Web of Science:
16