MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Porównanie wybranych, fizyczno-chemicznych właściwości skrobizbożowych poddanych działaniu promieniowania jonizującego w stanie wyizolowanym lub zawartych w mące.
Abstrakt
Autorzy
Halina Gambuś
Iwona Zamroźniak-Ryś
Bohdan Achremowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
1997
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
55-66
Liczba punktów:
1
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0