MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Interactions of kappa-carrageenan with whey proteins in gels formed at different pH.
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Mleko
E. C. Y. Li-Chan
Stanisław Pikus
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1997
Tom / rocznik:
*
30
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
427-433
Liczba punktów:
16
Impact Factor:
0,63
Liczba cytowań Scopus:
60
Liczba cytowań Web of Science:
60