MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Formation of whey protein polymers : effects of a two-step heating process on rheological properties.
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Mleko
E. A. Foegeding
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1999
Tom / rocznik:
*
30
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
137-149
Liczba punktów:
21
Impact Factor:
0,829
Liczba cytowań Scopus:
49
Liczba cytowań Web of Science:
44