MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ poekstrakcyjnej śruty z rzepaku podwójnie ulepszonego i dodatku fitazy mikrobiologicznej w żywieniu tuczników na wzrost, jakość tusz i strawność składników pokarmowych.
Abstrakt
Autorzy
Wacław Krasucki
Eugeniusz Grela
Katarzyna Szafran
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Rośliny Oleiste
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2000
Tom / rocznik:
*
21
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
569-575
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0