MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ standaryzacji tłuszczu paszowego na profil kwasów tłuszczowych tłuszczu zapasowego kurcząt brojlerów
Abstrakt
Autorzy
Waldemar Korol
Stanisław Matyka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2000
Tom / rocznik:
*
39
Numer zeszytu:
*
1/4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
15-22
Liczba punktów:
1
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0