MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wartość technologiczna mięsa i tłuszczu prosiąt klasy brojler-grill świni syjamskiej oraz mieszańców z rasą wbp
Abstrakt
Autorzy
Aleksander Walkiewicz
Eugeniusz Wielbo
Stanisław Matyka
Marek Babicz
Jacek Burdzanowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2000
Tom / rocznik:
*
18
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
77-85
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0