MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena składu tkankowego tusz oraz właściwości fizykochemiczne mięsa i tłuszczu świniodzików w klasie cutters
Abstrakt
Autorzy
Eugeniusz Wielbo
Aleksander Walkiewicz
Stanisław Matyka
Marek Babicz
Jacek Burdzanowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2000. - S. 219-228, il., bibliogr., streszcz.
Informacje:
*
Mięsność świń w Polsce - doskonalenie i ocena. Konferencja Naukowa. Jastrzębiec, 2000, 30-31 maja
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2000
Miejsce wydania:
*
[b.m.]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0