MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizykochemiczne mięsa prosiąt mieszańców klasy "brojler-grill" z udziałem krwi świni syjamskiej
Abstrakt
Autorzy
Aleksander Walkiewicz
Eugeniusz Wielbo
Stanisław Matyka
Jacek Burdzanowski
Marek Babicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2000
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
136-141
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0