MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of microbial phytase and citric acid addition into the sows` feed on content of some blood components
Abstrakt
Autorzy
Anna Czech
Jerzy Truchliński
Iwona Sembratowicz
Stanisław Pecka
Robert Krusiński
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
Agricultural University, 2000
Informacje:
*
Phytase in animal nutrition : proceedings of the International Symposium on phytase in animal nutrition. Lublin, 2000, 8-9 June
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
83-7259-021-4
Rok wydania:
*
2000
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
S. 61-68, il., bibliogr., streszcz.
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0