MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ obróbki mikrofalowej i autoklawowania na wybrane cechy białka nasion lędźwianu siewnego
Abstrakt
Autorzy
Marek Szmigielski
Andrzej Masłowski
Stanisław Matyka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Akademia Rolniczo-Techniczna, 1998
Informacje:
*
Procesy technologiczne a jakość żywności. XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Olsztyn, 1998, 21-32 września
Język:
*
Polski
ISBN:
*
83-87443-65-4
Rok wydania:
*
1998
Miejsce wydania:
*
Olsztyn
Szczegóły:
*
S. 94
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0