MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Chemical and functional properties of cytoplasmatic proteins obtained in the process of fractionating alfalfa
Abstrakt
Autorzy
Barbara Baraniak
N. I. Proydak
Maria Bubicz
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
The Don State Technical University, 1996
Informacje:
*
Green vegetation fractionation for food purposes. Green Vegetation Fractionation. Proceedings of the fifth International Congress on Leaf Protein Research "LEAFPRO-96" ; t. 2
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
5-230-0875-8
Rok wydania:
*
1996
Miejsce wydania:
*
Rostov
Szczegóły:
*
S. 177-182
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0