2016

1. Quality assessment of frozen carrots = Ocena jakości marchwi mrożonych
rozdział z monografii [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Łukasz Stróż , [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Anna Wlazły. , Radom 2016 2016 s. 200-207, 978-83-7789-402-6

2015

2. Chromatografia gazowa w wykrywaniu zafałszowań żywności
artykuł [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Monika Domań-Pytka , [AUT.] Anna Wlazły, [AUT.] Bożena Sosnowska. Przemysł Spożywczy 2015 T. 69 Nr 2 s. 34-36, DOI: 10.15199/65.2015.2.6

2014

2012

7. Nowe technologie stosowane w produkcji roślinnej
rozdział z monografii [AUT.] Monika Domań-Pytka , [AUT.] Anna Wlazły, [AUT.] Halina Filipiuk, [AUT.] Beata Domżał. W: Środowiskowe aspekty produkcji roślinnej i zwierzęcej, Lublin 2012 s. 17-23, 978-83-7259-207-1
Elementów na stronie: