12.
Ocena jakości chleba wyprodukowanego metodą bezpośrednią z dodatkiem drożdży wzbogaconych w cynk za pomocą
pulsacyjnego pola elektrycznego (PEF)
inne publikacje
[AUT.] Urszula Pankiewicz, [AUT.] Monika Sujka, [AUT.] Radosław Kowalski, [AUT.] Marzena Włodarczyk-Stasiak, [AUT.] Artur Mazurek, [AUT.]
Ewelina Zielińska
,
[AUT.] Izabela Podgórska , [AUT.] Anna Wirkijowska.
W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 30, 978-83-7259-372-6, DOI: 10.24326/mon.2022.11
29.
Beneficial microorganisms: An opportunity to improve the yelding quality of crop plants
inne publikacje
[AUT.]
Lidia Sas-Paszt
,
[AUT.] Ewa Solarska, [AUT.]
Paweł Trzciński
,
[AUT.]
Marcelina Olszak
,
[AUT.] Izabela Podgórska .
W: 2016 Vol. 6, Issue 7 (Suppl)
4 TH International food safety, quality & policy conference, December 05-06, 2016 Dubai, UAE, Journal of Nutrition & Food Sciences 2016, s. 25, DOI: 10.4172/2155-9600.C1.032
30.
Organic food for the benefit of the consumers and the environment
inne publikacje
[AUT.] Ewa Solarska, [AUT.]
Lidia Sas-Paszt
,
[AUT.]
Paweł Trzciński
,
[AUT.]
Marcelina Olszak
,
[AUT.] Izabela Podgórska .
W: 2016 Vol. 6, Issue 7 (Suppl)
4 TH International food safety, quality & policy conference, December 05-06, 2016 Dubai, UAE, Journal of Nutrition & Food Sciences 2016, s. 39, DOI: 10.4172/2155-9600.C1.032
|