5.
Jakość żywności jako kierunek rozwoju rolnictwa UE. Systemy produkcji żywności certyfikowanej - cele, szanse i ograniczenia. Autorzy monografii/ Jacek Walczak, Monika Skowrońska, Beata Feldyn-Szewczyk, Andrzej Madej, Katarzyna Ratusz, Wojciech Krawczyk. Anna Dominiak, Przemysław Rodzkiewicz/ Autorzy aneksu/ Karolina Witewska -Chmielewska, Anna Nawrot, Wiesław Zawadzki. Redakcja naukowa pod redakcją/ Monika Skowrońska, Jacek Walczak
monografia
[AUT.]
Jacek Walczak
,
[AUT.] Monika Skowrońska, [AUT.]
Beata Feledyn-Szewczyk
,
[AUT.]
Andrzej Madej
,
[AUT.]
Katzryna Ratusz
,
[AUT.]
Wojciech Krawczyk
,
[AUT.]
Anna Dominiak
,
[AUT.]
Przemysław Rzodkiewicz
.
Warszawa 2023 2023, Wydawnictwo Naukowe Scholar, 978-83-67450-54-6, DOI: 10.7366/9788367450546
9.
Środowiskowe i klimatyczne konsekwencje intensyfikacji, skali i koncentracji produkcji rolniczej
monografia
[AUT.]
Jacek Walczak
,
[AUT.]
Walenty Poczta
,
[AUT.]
Bogdan Pomianek
,
[AUT.] Monika Skowrońska, [AUT.]
Arkadiusz Sadowski
,
[AUT.]
Katarzyna Izydorczyk
,
[AUT.]
Wojciech Frątczak
.
Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo Naukowe Scholar, 978-83-67450-09-6, DOI: 10.7366/9788367450096
|