2023

2. Properties of yoghurt fortified in lactoferrin with effect of storage time
artykuł [AUT.] Anna Jańczuk , [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Tomasz Czernecki. Animals 2023 T. 13 Nr 10 s. 1610, DOI: 10.3390/ani13101610

2021

4. Organic versus conventional raw cow milk as material for processing
artykuł [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Joanna Wajs, [AUT.] M. Zuba-Ciszewska , [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Magdalena Stobiecka, [AUT.] Anna Jańczuk . Animals 2021 T. 11 Nr 10 s. 2760, DOI: 10.3390/ani11102760
5. Wykorzystanie mlecznych produktów fermentowanych opartych o szczepy probiotyczne w celu poprawy funkcjonowania przewodu pokarmowego
inne publikacje [AUT.] Joanna Wajs, [AUT.] Anna Jańczuk . W: Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Środowisko – zwierzę – człowiek połączona z obchodami 20-lecia czasopisma Acta Scientiarum Polonorum Zootechnica, Szczecin 14 października 2021 r., Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin 2021 2021, s. 98-99, 978-83-7663-329-9
6. Przyczyny zaniechania karmienia piersią
rozdział z monografii [AUT.] Anna Jańczuk . , Lublin 2021 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 38-43, 978-83-7259-341-2

2020

8. Zdrowotne znaczenie dodatków typu superfood w jogurtach
inne publikacje [AUT.] Joanna Wajs, [AUT.] Magdalena Stobiecka, [AUT.] Anna Jańczuk . W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki: edycja VII: materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe Wyzwania dla Polskiej Nauki, 5-7.09.2020 Gdańsk (1 dzień) oraz za pośrednictwem internetu (3 dni): materiały konferencyjne: streszczenia wystąpień / opracowanie: Beata Bochentyn., Kraków 2020 2020, s. 70, 978-83-63058-96-8
9. Celiakia - ocena poziomu wiedzy społeczeństwa na temat żywienia i choroby
rozdział z monografii [AUT.] Anna Jańczuk , [AUT.] Bartosz Sołowiej. W: Nauki przyrodnicze : żywienie i medycyna / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Poznań 2020 2020, Młodzi Naukowcy s. 19-25, 978-83-66392-51-9
10. Sposoby regulacji masy ciała
rozdział z monografii [AUT.] Anna Jańczuk . W: Nauki przyrodnicze : żywienie i medycyna / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Poznań 2020 2020, Młodzi Naukowcy s. 26-32, 978-83-66392-51-9
11. Wpływ dodatku laktoferyny na teksturę jogurtów
inne publikacje [AUT.] Anna Jańczuk . W: Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2020 2020, s. 16, 978-83-7259-318-4, DOI: 10.24326/srzp.2020.1

2019

12. Animal studies with the use of lactoferrin
inne publikacje [AUT.] Anna Jańczuk . W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2019 2019
13. Jakość sensoryczna jogurtów z dodatkiem laktoferyny
inne publikacje [AUT.] Anna Jańczuk . W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce 2019 : materiały konferencyjne - jesień. Część 3 - Lublin / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2019 2019, s. 32, 978-83-66392-58-8
14. Evaluation of hygiene conditions during milking and milk processing at the farm level.
rozdział z monografii [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Anna Jańczuk . W: Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert, Lublin 2019 2019, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium s. 419-423, 978-83-66017-74-0
Elementów na stronie: