5.
Identyfikacja genotypów pszenicy twardej (Triticum durum Desf.) o zwiększonej tolerancyjności na stres oksydacyjny
inne publikacje
[AUT.] Justyna Leśniowska-Nowak, [AUT.] Magdalena Zapalska , [AUT.] Wanda Kociuba, [AUT.] Zbigniew Segit, [AUT.] Romuald Doliński, [AUT.] Magdalena Kawęcka, [AUT.]
Kornelia Maga
,
[AUT.]
Małgorzata Mrozek
,
[AUT.]
Karolina Barchacka
.
W: Zasoby genowe roślin użytkowych na rzecz hodowli : sympozjum naukowe : streszczenia, Kazimierz Dolny, 6-8 wrzesień 2017 r., [b.m.] 2017 2017, s. 97
6.
Ocena wybranych właściwości fizycznych ziarna nowych linii hodowlanych jarej pszenicy twardej (Triticum durum Desf.)
rozdział z monografii
[AUT.] Andrzej Masłowski, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Beata Ślaska-Grzywna, [AUT.] Marek Szmigielski, [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.] Zbigniew Segit, [AUT.] Wanda Kociuba.
W: Fizyczne właściwości surowców i ich wykorzystanie w procesach przetwórstwa spożywczego / red. nauk. Paweł Sobczak, Beata Ślaska-Grzywna, Lublin 2014 2014 s. 63-74, 978-83-63761-52-3
|