2017

2005

2004

2003

4. Czy aktywność SOD antyutleniacza drożdżowego związana jest z obecnością jonów Fe, Cu lub Mn
inne publikacje [AUT.] Adam Liczmański, [AUT.] Jan Masiulanis, [AUT.] Ewa Zając . W: Środowisko zwierzę produkt. 50-lecie Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt AR. Lublin, 2003, 22-24 września, Lublin 2003, s. 167, 83-7259-088-5
5. Czy antyutleniacz drożdżowy może hamować peroksydację lipidów
inne publikacje [AUT.] Adam Liczmański, [AUT.] Agnieszka Ciowch . W: Środowisko zwierzę produkt. 50-lecie Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt AR. Lublin, 2003, 22-24 września, Lublin 2003, s. 168, 83-7259-088-5

2000

6. Niskocząsteczkowy przeciwutleniacz a peroksydacja lipidów w olejach
inne publikacje [AUT.] Adam Liczmański, [AUT.] Agnieszka Ciowch . W: XXXVI Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Streszczenia. Poznań, 2000, 11-14 września, Poznań 2000, s. 289-290, 83-88163-39-6
7. Komórki drożdży Saccharomyces cerevisiae uwalniają do pożywki niskocząsteczkowy związek o aktywności SOD
inne publikacje [AUT.] Jan Masiulanis, [AUT.] Adam Liczmański, [AUT.] Ewa Zając . W: XXXVI Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Streszczenia. Poznań, 2000, 11-14 września, Poznań 2000, s. 392, 83-88163-39-6

1996

Elementów na stronie: