8.
The influence of micronization on the properties of black cumin pressing waste material
artykuł
[AUT.] Renata Różyło, [AUT.]
Grzegorz Gładyszewski
,
[AUT.]
Dariusz Chocyk
,
[AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Michał Świeca, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.]
Klaudia Rząd
,
[AUT.]
Dariusz Karcz
,
[AUT.] Sławomir Gawłowski, [AUT.] Monika Wójcik, [AUT.] Urszula Gawlik.
Materials 2024 T. 17 Nr 11 s. 2501, DOI: 10.3390/ma17112501
13.
Impact of drying process on grindability and physicochemical properties of celery
artykuł
[AUT.] Stanisław Rudy, [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Renata Polak, [AUT.] Andrzej Krzykowski, [AUT.]
Anna Krajewska
,
[AUT.]
Renata Stanisławczyk
,
[AUT. KOR.]
Mariusz Rudy
,
[AUT. KOR.]
Jagoda Żurek
,
[AUT.]
Grzegorz Rudzki
.
Foods 2024 T. 13 Nr 16 s. 2585, DOI: 10.3390/foods13162585
20.
Structure and texture characteristics of novel snacks expanded by various methods
artykuł
[AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.]
Katarzyna Samborska
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.]
Drozd Kamila Kasprzak
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Materials 2023 T. 16 Nr 4 s. 1541, DOI: 10.3390/ma16041541
22.
The effect of fresh Kale (Brassica oleracea var. sabellica) addition and processing conditions on selected biological, physical, and chemical properties of extruded snack pellets
artykuł
[AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Jarosław Mołdoch
,
[AUT.]
Jarosław Szponar
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
MOLECULES 2023 T. 28 Nr 4 s. 1835, DOI: 10.3390/molecules28041835
|