2019

2. Influence of fertilisation type on the quality of virgin rapeseed oil
artykuł [AUT. KOR.] Magdalena Kachel-Górecka, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Agnieszka Niemczynowicz , [AUT.] Milan Koszel, [AUT.] Artur Przywara. ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2019 T. 31 Nr 4 s. 459-470, DOI: 10.14674/IJFS-1433

2018

3. Optimization of rice-field bean gluten-free pasta improved by the addition of hydrothermally treated rice flour
artykuł [AUT.] Ahlem Dib , [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Leila Benatallah , [AUT.] Mohammed Nasereddine Zidoune , [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Agnieszka Sujak. ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2018 T. 30 Nr 2 s. 226-248, DOI: 10.14674/IJFS-923

2016

6. The effect of infrared radiation in modifying nutritional and mechanical properties of grass pea seeds
artykuł [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Teresa Jaśkiewicz, [AUT.] Beata Ślaska-Grzywna, [AUT.] Marek Szmigielski, [AUT.] Andrzej Masłowski, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak . ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2016 T. 28 Nr 4 s. 697-704, DOI: 10.14674/1120-1770%2Fijfs.v429

2013

2006

1997

Elementów na stronie: