2013

1. Effects on physico-chemical properties and oxidative stability of dry fermented sausages during chilling storage
artykuł [AUT.] Karolina Wójciak, [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Monika Trząskowska , [AUT.] Zbigniew józef Dolatowski. FLEISCHWIRTSCHAFT 2013 T. 28 Nr 3 s. 52-60

2012

4. Probiotika in Fleischprodukten
artykuł [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Zbigniew józef Dolatowski, [AUT.] Dorota Zielińska . FLEISCHWIRTSCHAFT 2012 s. 101-108

2011

8. Risk assessment of probiotic use particularly in meat products - a review
artykuł [AUT.] Danuta Kołożyn-Krajewska , [AUT.] Zbigniew józef Dolatowski, [AUT.] Dorota Zielińska . FLEISCHWIRTSCHAFT 2011 T. 26 s. 61-68

2009

2004

1999

Elementów na stronie: