2018

1. Ascorbic acid- and sodium ascorbate-loaded oxidized potato starch films: Comparative evaluation of physicochemical and antioxidant properties
artykuł [AUT. KOR.] Dariusz Kowalczyk, [AUT.] Waldemar Kazimierczak , [AUT.] Emil Zięba , [AUT.] Monika Mężyńska , [AUT.] Monika Basiura-Cembala , [AUT.] Sławomir Lisiecki , [AUT.] Monika Karaś, [AUT.] Barbara Baraniak. CARBOHYDRATE POLYMERS 2018 T. 181 s. 317-326, DOI: 10.1016/j.carbpol.2017.10.063

2015

2. Physicochemical characterization of exopolysaccharides produced by Lactobacillus rhamnosus on various carbon sources
artykuł [AUT. KOR.] Magdalena Polak-Berecka, [AUT.] Adam Choma , [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] Sabina Górska , [AUT.] Andrzej Gamian , [AUT.] Justyna Cybulska . CARBOHYDRATE POLYMERS 2015 T. 117 s. 501-509, DOI: /10.1016/j.carbpol.2014.10.006
3. Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+ on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple
artykuł [AUT.] Joanna Mierczyńska , [AUT.] Justyna Cybulska , [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Artur Zdunek . CARBOHYDRATE POLYMERS 2015 T. 133 s. 547-555, DOI: 10.1016/j.carbpol.2015.07.046
4. New product development: Cellulose/egg white protein blend fibers
artykuł [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Stanisław Mleko. CARBOHYDRATE POLYMERS 2015 T. 126 s. 168-174, DOI: 10.1016/j.carbpol.2015.03.008

2014

5. Factors affecting inulin crystallization after its complete dissolution
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Stanisław Pikus, [AUT.] J Jurek , [AUT.] Marcin Kotowoda . CARBOHYDRATE POLYMERS 2014 T. 110 s. 107-112, DOI: 10.1016/j.carbpol.2014.03.080

2011

6. Amorphous and crystal inulin behavior in a water environment
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Stanisław Pikus. CARBOHYDRATE POLYMERS 2011 T. 83 s. 635-639, DOI: 10.1016/j.carbpol.2010.08.028
Elementów na stronie: