2020

2. Z wędzeniem lub bez. Żywność "Novel Food"
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Rafał Nadulski. Rzeźnik Polski 2020 T. 247 Nr 2 s. 24-26, 28

2019

17. Procesy obróbki cieplnej w przetwórstwie mięsnym
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Karol Panasiewicz . Rzeźnik Polski 2019 Nr 7 s. 50-54
18. Mięso z laboratoriów-przyszłościowe realia czy fikcja?
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Karol Panasiewicz . Rzeźnik Polski 2019 Nr 9 s. 16-18
20. Folie jadalne w przemyśle mięsnym i innych branżach przemysłu spożywczego
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Karol Panasiewicz . Rzeźnik Polski 2019 T. 241 Nr 8 s. 32-37

2018

24. Przemiany biochemiczne w mięsie po uboju
artykuł [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Klaudia Wołyńczuk , [AUT.] Paweł Sobczak. Rzeźnik Polski 2018
28. Technologia wędlin dojrzewających w aspekcie zastosowania kultur starterowych
artykuł [AUT.] Klaudia Wołyńczuk , [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Paweł Sobczak. Rzeźnik Polski 2018
Elementów na stronie: