2021

2. Prunus padus L. bark as a functional promoting component in functional herbal infusions - cyclooxygenase-2 inhibitory, antioxidant, and antimicrobial effects
artykuł [AUT. KOR.] Aleksandra Telichowska , [AUT.] Joanna Kobus-Cisowska , [AUT.] Piotr Szulc , [AUT.] Radosław Wilk , [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Daria Szymanowska . Open Chemistry 2021 T. 19 Nr 1 s. 1052-1061, DOI: 10.1515/chem-2021-0088

2020

2019

6. Influence of production parameters on the content of polyphenolic compounds in extruded porridge enriched with chokeberry fruit (Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott)
artykuł [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Gabriela Widelska , [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Kamila Kasprzak , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marta Olech , [AUT.] Renata Nowak , [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Grzegorz Jóźwiak , [AUT.] Monika Waksmundzka-Hajnos . Open Chemistry 2019 T. 17 Nr 1 s. 166-176, DOI: 10.1515/chem-2019-0019
7. Impact of storage temperature and time on Moldavian dragonhead oil - spectroscopic and chemometric analysis
artykuł [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT. KOR.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Alicja Matwijczuk, [AUT.] Sławomir Kocira, [AUT.] Agnieszka Niemczynowicz , [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Maciej Kuboń , [AUT.] Andrzej Kusz, [AUT.] Anna Oniszczuk. Open Chemistry 2019 T. 17 Nr 1 s. 609-620, DOI: 10.1515/chem-2019-0080
8. Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of new gluten-free maize-field bean pasta
artykuł [AUT.] Gabriela Widelska , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Kamila Kasprzak , [AUT.] Ahlem Dib , [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marta Olech , [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Renata Nowak , [AUT.] Agnieszka Sujak, [AUT.] Bohdan Dobrzański jr , [AUT.] Anna Oniszczuk. Open Chemistry 2019 T. 17 Nr 1 s. 587-598, DOI: 10.1515/chem-2019-0075

2018

11. Chemical composition and microbiological evaluation of essential oil from Hyssopus officinalis L. with white and pink flowers
artykuł [AUT.] Tomasz Baj , [AUT.] Izabela Korona-Głowniak , [AUT.] Radosław Kowalski, [AUT.] Anna Malm . Open Chemistry 2018 T. 16 Nr 1 s. 317-323, DOI: 10.1515/chem-2018-0032
12. Response of spring wheat to NPK and S fertilization. The content and uptake of macronutrients and the value of ionic ratios
artykuł [AUT. KOR.] Hanna Klikocka, [AUT.] Marek Marks , [AUT.] Bożena Barczak , [AUT.] Bogdan Szostak, [AUT.] Anna Podleśna , [AUT.] Janusz Podleśny . Open Chemistry 2018 T. 16 Nr 1 s. 1059-1065, DOI: 10.1515/chem-2018-0116

2015

13. Radical scavenging activity of extruded corn gruels with addition of linden inflorescence
artykuł [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Anita Kwaśniewska , [AUT.] Monika Waksmundzka-Hajnos . Open Chemistry 2015 T. 13 Nr 1 s. 1101-1107, DOI: 10.1515/chem-2015-0118
14. Influence of extraction methods on the recovery of astragaloside IV from the roots of Astragalus mongholicus in Soxhlet- and Twisselmann-type apparatus
artykuł [AUT.] Wirginia Kukuła-Koch, [AUT.] Tomasz Baj , [AUT.] Elwira Sieniawska , [AUT.] Wojciech Koch, [AUT.] Jarosław Widelski , [AUT.] Katarzyna Luchowska, [AUT.] Barbara Kołodziej, [AUT.] Kazimierz Głowniak . Open Chemistry 2015 T. 13 Nr 1 s. 938, DOI: 10.1515/chem-2015-0108
15. Extruded corn gruels containing linden flowers: quantitation of phenolic compounds and selected quality characteristics
artykuł [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marta Olech , [AUT.] Renata Nowak , [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Magdalena Klimek , [AUT.] Wojciech Krawczyk , [AUT.] Mieczysław Hajnos . Open Chemistry 2015 T. 13 Nr 1 s. 1209-1217, DOI: 10.1515/chem-2015-0138
16. Silver (Ag) in tissues and eggshells, biochemical parameters and oxidative stress in chickens
artykuł [AUT.] Anna Chmielowiec-Korzeniowska, [AUT.] Leszek Tymczyna, [AUT.] Magdalena Dobrowolska , [AUT.] Marcin Banach , [AUT.] Bożena Nowakowicz-Dębek, [AUT.] Monika Bryl, [AUT.] Agata Drabik, [AUT.] Monika Tymczyna-Sobotka , [AUT.] Marcin Kolejko. Open Chemistry 2015 T. 13 Nr 1 s. 1269-1274, DOI: 10.1515/chem-2015-0140
Elementów na stronie: