2021

2020

2. The antioxidant status, lipid profile, and modulation of vascular function by fish oil supplementation in nano-copper and copper carbonate fed Wistar rats
artykuł [AUT. KOR.] Michał Majewski , [AUT.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Jerzy Juśkiewicz . Journal of Functional Foods 2020 T. 64 s. 1-10, DOI: 10.1016/j.jff.2019.103595
3. Fermented curly kale as a new source of gentisic and salicylic acids with antitumor potential
artykuł [AUT. KOR.] Magdalena Michalak, [AUT. KOR.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Roman Paduch , [AUT.] Wirginia Kukuła-Koch, [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] Magdalena Polak-Berecka. Journal of Functional Foods 2020 T. 67 s. 103866, DOI: 10.1016/j.jff.2020.103866

2017

2015

2014

7. Cholinesterase inhibitors isolated from bilberry fruit
artykuł [AUT. KOR.] Kamila Borowiec, [AUT. KOR.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Zdzisław Targoński, [AUT.] Oleg M. Demchuk , [AUT.] Justyna Cybulska , [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Agnieszka Malik. Journal of Functional Foods 2014 T. 11 s. 313-321, DOI: 10.1016/j.jff.2014.10.008

2012

Elementów na stronie: