2021

2. Model zachowań konsumentów na rynku usług agroturystycznych w dobie pandemii COVID-19
rozdział z monografii [AUT.] Anna Mazurek-Kusiak. W: Turystyka wiejska i dziedzictwo wsi w kontekście pandemii SARS-CoV-2. Pod redakcją Elżbiety Kmita-Dziasek i Michała Szanduły, Kraków 2021 2021, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy s. 41-49, 978-83-7607-0346-0

2017

3. Badania Instytutu Żywienia Zwierząt i Bromatologii obejmujące żywieniowe metody ograniczania wydalania azotu i metali do środowiska z produkcji zwierzęcej
rozdział z monografii [AUT.] Eugeniusz Grela, [AUT.] Renata Klebaniuk, [AUT.] Wioletta Samolińska. W: Krajowe wyniki prac badawczych oraz działań szacowania oddziaływań w zakresie ochrony środowiska i zmian klimatu w sektorze rolnictwa. Opracowanie monograficzne. Monografia wykonana pod redakcją /Jacka Walczaka, Wojciecha Krawczyka, Kraków 2017 2017, Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy s. 25-39, 978-83-7607-247-0
Elementów na stronie: