2022

2. Raport: Bezpieczeństwo żywności a potrzeby żywieniowe niemowląt i małych dzieci. Redakcja naukowa /Anna Harton, Piotr Socha
monografia [RED.] Anna Harton , [RED.] Piotr Socha . Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo Naukowe PWN, 978-83-01-22333-5, DOI: 10.53271/2022.097
3. Bezpieczeństwo żywności dla dzieci, a żywność ekologiczna
rozdział z monografii [AUT.] Małgorzata Kostecka, [AUT.] Karolina Jachimowicz-Rogowska. W: Raport: Bezpieczeństwo żywności a potrzeby żywieniowe niemowląt i małych dzieci. Redakcja naukowa /Anna Harton, Piotr Socha, Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo Naukowe PWN s. 51-58, 978-83-01-22333-5
Elementów na stronie: