2024

1. Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów
monografia [AUT.] Joanna Smoluk-Sikorska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska , [AUT.] Mariusz Malinowski . Warszawa 2024 2024, Wydawnictwo Naukowe Scholar, 978-83-67450-68-3

2023

2. Practical implications of the millennial generation’s consumer behaviour in the food market
artykuł [AUT.] Anetta Barska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Joanna Wyrwa , [AUT.] Janina Jędrzejczak‑Gas . International Journal of Environmental Research and Public Health 2023 T. 20 Nr 3 s. 2341, DOI: 10.3390/ijerph20032341
3. Being a product consumer during the COVID-19 pandemic: profile of the Polish consumer in the organic dairy market
artykuł [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska . British Food Journal 2023 T. 125 Nr 7 s. 2350-2367, DOI: 10.1108/BFJ-04-2022-0384
4. Declared non-buyers of organic food: A study of young British and Polish consumer profiles
artykuł [AUT.] Aleksandra Kowalska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Milena Bieniek , [AUT.] Monika Ratajczyk , [AUT.] Louise Manning . Ekonomista 2023 T. 1 s. 28-50, DOI: 10.52335/ekon/161833
5. Sustainable energy development and sustainable social development in EU countries
artykuł [AUT.] Joanna Wyrwa , [AUT.] Janina Jędrzejczak‑Gas , [AUT.] Anetta Barska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. Energies 2023 T. 16 Nr 18 s. 6556, DOI: 10.3390/en16186556
7. Social entrepreneurship in rural areas: opportunites for the development of care farms.
artykuł [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Frnacisco Javier Cortijo Martinez , [AUT.] Antonio Ruiz-Canales . Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia 2023 T. 22 Nr 3 s. 61-71, DOI: 10.22630/ASPE.2023.22.3.18

2022

8. Comparison of the purchasing behaviour of polish and United Kingdom Consumers in the organic food market during the COVID-19 pandemic
artykuł [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Aleksandra Kowalska , [AUT.] Milena Bieniek , [AUT.] Monika Ratajczyk , [AUT.] Louise Manning . International Journal of Environmental Research and Public Health 2022 T. 19 Nr 3 s. 1137, DOI: 10.3390/ijerph19031137
11. Identification of the quality gaps in the services offered in accommodation facilities in rural areas: the case of the Lublin Region
artykuł [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska , [AUT.] Domenico Viti . Sustainability 2022 T. 14 Nr 24 s. 16873, DOI: 10.3390/su142416873
12. Zrównoważony rozwój lokalny. Podstawy teoretyczne i działania praktyczne
monografia [AUT.] Alicja Sekuła , [AUT.] Andrzej Miszczuk , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Joanna Nucińska . Wrocław 2022 2022, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, 978-83-67400-18-3

2021

15. Consumption preferences of pulses in the diet of polish people: motives and barriers to replace animal protein with vegetable protein
artykuł [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. Nutrients 2021 T. 13 Nr 2 s. 1-16, DOI: 10.3390/nu13020454
16. Environmental awareness of farmers vs. agricultural sustainability
artykuł [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. European Research Studies Journal 2021 T. 24 Nr 1 s. 161-172, DOI: 10.35808/ersj/1956
18. Consumer versus organic products in the COVID-19 pandemic: opportunities and barriers to market development
artykuł [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. Energies 2021 T. 14 Nr 17 s. 5566, DOI: 10.3390/en14175566
19. Ocena jakości usług gospodarstw agroturystycznych przy wykorzystaniu metody Servqual
artykuł [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska , [AUT.] Sławomir Kalinowski . Wieś i Rolnictwo 2021 Nr 3 (192) s. 99-123

2020

20. E-consumers and local food products: a perspective for developing online shopping for local goods in Poland
artykuł [AUT.] Anetta Barska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. Sustainability 2020 T. 12 Nr 12 s. 4958, DOI: 10.3390/su12124958
22. Consumers’ purchasing intentions on the legume market as evidence of sustainable behaviour
artykuł [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Domenico Viti . Agriculture-Basel 2020 T. 10 Nr 10 s. 424, DOI: 10.3390/agriculture10100424
23. Agroturystyka jako ważny element zrównoważonego i wielofunkcyjnego rozwoju obszarów wiejskich
rozdział z monografii [AUT.] Cezary Kwiatkowski, [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. W: Wybrane aspekty zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich. Redakcja naukowa Armand Kasztelan, Joanna Hawlena, Radom 2020 2020, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium s. 119-138, 978-83-66017-54-2
24. Consumer education and food waste: an example of the bakery market - the case of young consumer
artykuł [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska . European Research Studies Journal 2020 T. 23 Nr Special Issue 1 s. 89-96
25. Wykorzystanie mediów społecznościowych przez pokolenie Y podczas zakupów produktów turystycznych
rozdział z monografii [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. W: Badania marketingowe w gospodarce cyfrowej. Pod redakcją naukową Krystyny Mazurek-Łopacińskiej i Magdaleny Sobocińskiej, Wrocław 2020 2020, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu s. 272-286, 978-83-7695-838-5

2019

29. Consumer motivation to buy organic food depends on lifestyle
artykuł [AUT.] Andrzej Soroka, [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. Foods 2019 T. 8 s. 581, DOI: 10.3390/foods8110581
30. Effect of the level of nitrogen fertilization and plant density on seed yield and f at content and quality of pot marigold (Calendula officinalis L.) under soil and climatic conditions of Belarus
inne publikacje [AUT.] Cezary Kwiatkowski, [AUT.] Elżbieta Harasim, [AUT.] Alena Yakimovich , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. W: "Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki"- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego, Lublin, 12 -13.06.2019, [b.w], Lublin 2019 2019, s. 44
Elementów na stronie: