3.
Effect of VP, MAP and combined packaging systems on the physicochemical properties and microbiological status of veal from unweaned calves
artykuł
[AUT.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Monika Ziomek, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT. KOR.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Anna Chmielowiec-Korzeniowska, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.]
Aleksandra Ukalska-Jaruga
,
[AUT.]
Tomasz Grenda
,
[AUT.]
Roberta Nuvoloni
,
[AUT.] Mariusz Florek.
MEAT SCIENCE 2024 T. 216 s. 109590, DOI: 10.1016/j.meatsci.2024.109590
6.
Occurrence of campylobacter in faeces, livers and carcasses of wild boars hunted in Tuscany (Italy) and evaluation of MALDI-TOF MS for the identification of campylobacter species
artykuł
[AUT.] Monika Ziomek, [AUT.] Michał Gondek, [AUT.]
Beatrice Torracca
,
[AUT.]
Francesca Marotta
,
[AUT.]
Giuliano Garofolo
,
[AUT.]
Kinga Wieczorek
,
[AUT.] Katarzyna Michalak, [AUT.]
Filippo Fratini
,
[AUT.]
Francesca Pedonese
.
Foods 2023 T. 12 Nr 4 s. 778, DOI: 10.3390/foods12040778
14.
Mikrobiologický status údených rýb uvedených na trh v Pol'sku
inne publikacje
[AUT.] Monika Ziomek, [AUT.] Krzysztof Szkucik, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT. KOR.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT. KOR.] Monika Maćkowiak-Dryka.
W: Hyginena Alimentorum XLII, Medzinárodná vedecká konferencia pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rzvoja vidieka Slovenskej republiky, Zbiornik abstraktov, 18-20 maj 2022, Hotel Patria - Štrbskie Pleso, Slovenská republika, Štrbskie Pleso, 2022 2022, s. 82
21.
Surowce zwierzęce wykorzystywane w kosmetyce
rozdział z monografii
[AUT. KOR.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Anna Teter, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Małgorzata Dmoch, [AUT.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Barbara Topyła, [AUT.] Małgorzata Ryszkowska-Siwko, [AUT.] Monika Ziomek.
W: Wybrane aspekty biokosmetologii. Pod redakcją Mirosławy Chwil i Bożeny Denisow, Lublin 2021 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 151-177, 978-83-7259-354-2
|