2024

2. Wpływ zróżnicowanej obróbki termicznej na barwę, teksturę i zawartość związków bioaktywnych owocników pieczarki (Agaricus bisporus)
inne publikacje [AUT.] Piotr Stanikowski, [AUT. KOR.] Patryk Siczek , [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Wojciech Radzki. W: Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska, GAJT Wydawnictwo 1991 s.c, Wrocław 2024 2024, s. 94-95, 978-83-66292-35-2

2023

4. Comparative study of antioxidant, antiglycation and chemoprotective potential of beetroot juice powder formulations with functional carriers
artykuł [AUT.] Brzezowska Jessica , [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Turkiewicz Igor Piotr , [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka , [AUT.] Wojdyło Aneta , [AUT.] Michalska-Ciechanowska Anna . Food Bioscience 2023 T. 55 s. 103049, DOI: 10.1016/j.fbio.2023.103049

2022

7. Wheat bread supplemented with Agaricus bisporus powder: effect on bioactive substances content and technological quality
artykuł [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Bartosz Sołowiej, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Emilia Fornal . Foods 2022 T. 11 Nr 23 s. 3786, DOI: 10.3390/foods11233786

2021

2020

10. Influence of onion skin powder on nutritional and quality attributes of wheat pasta
artykuł [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Dorota Teterycz, [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Emilia Sykut-Domańska. PLoS One 2020 T. 15 Nr 1 s. 1-15, DOI: 10.1371/journal.pone.0227942
12. Processed fruiting bodies of Lentinus edodes as a source of biologically active polysaccharides
artykuł [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Andrzej Kuczumow , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka . Applied Sciences-Basel 2020 T. 10 Nr 2 s. 470, DOI: 10.3390/app10020470

2019

18. Impact of processing on polysaccharides obtained from button mushroom (Agaricus bisporus)
artykuł [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka , [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Andrzej Kuczumow . INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2019 T. 54 Nr 4 s. 1405-1412, DOI: 10.1111/ijfs.14084

2018

2017

28. Vitamin D2 stability during the refrigerated storage of ultraviolet B-treated cultivated culinary-medicinal mushrooms
artykuł [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Emilia Fornal , [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Ewa Parfieniuk . INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 2017 T. 19 Nr 3 s. 249-255, DOI: 10.1615/IntJMedMushrooms.v19.i3.70
29. Technologia sous-vide - korzyści i zagrożenia
inne publikacje [AUT. KOR.] Monika Michalak-Majewska, [AUT.] Piotr Stanikowski, [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne, Częstochowa 2017 2017, 978-83-7455-545-6
Elementów na stronie: