2023

2. Evaluation of the effect of biostimulation on the yielding of Golden Delicious apple trees
artykuł [AUT.] Magdalena Kapłan, [AUT. KOR.] Kamila Klimek, [AUT. KOR.] Kamil Buczyński , [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Tomasz Krupa , [AUT.] Anna Borkowska . Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 16 s. 9389, DOI: 10.3390/app13169389
3. The microbiota of Polish red grape wines of spontaneous fermentation in the light of metagenetic and culturomic studies
inne publikacje [AUT.] Monika Kordowska-Wiater, [AUT.] Monika Pytka, [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Adam Staniszewski , [AUT.] Adam Waśko. W: 14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts., Polska Akademia Nauk, Lublin 2023 2023, s. 54, 978-83-89969-82-8

2022

5. The content of biogenic amines in Rondo and Zweigelt wines and correlations between selected wine parameters
artykuł [AUT.] Anna Stój, [AUT. KOR.] Justyna Płotka-Wasylka , [AUT.] Vasil Simeonov , [AUT.] Magdalena Kapłan. FOOD CHEMISTRY 2022 T. 371 s. 131172, DOI: 10.1016/j.foodchem.2021.131172
7. The impact of cold plasma on the phenolic composition and biogenic amine content of red wine
artykuł [AUT.] Iwona Niedźwiedź, [AUT. KOR.] Justyna Płotka-Wasylka , [AUT.] Ireneusz Kapusta , [AUT.] Vasil Simeonov , [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] Joanna Pawłat , [AUT. KOR.] Magdalena Polak-Berecka. FOOD CHEMISTRY 2022 T. 381 s. 132257, DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.132257
9. The influence of yeast strains on the content of volatile compounds in polish red wines
inne publikacje [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Agnieszka Bucoń . W: International Conference "Challenges in Food Flavor and Volatile Compounds Analysis", Poznań 22-23 Sep. 2022 / Book of abstracts, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań 2022 2022, s. 37

2021

10. Winiarstwo w Polsce i badania jakości polskich win
inne publikacje [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Dorota Domagała. W: Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne, [b.m.] [2021] 2021

2020

12. Classification of red wines produced from Zweigelt and Rondo grape varieties based on the analysis of phenolic compounds by UPLC-PDA-MS/MS
artykuł [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Ireneusz Kapusta , [AUT.] Dorota Domagała. MOLECULES 2020 T. 25 Nr 6 s. 1342, DOI: 10.3390/molecules25061342

2019

2017

2016

17. Quality assessment of frozen carrots = Ocena jakości marchwi mrożonych
rozdział z monografii [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Łukasz Stróż , [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Anna Wlazły. , Radom 2016 2016 s. 200-207, 978-83-7789-402-6
18. Charakterystyka towaroznawcza herbat zielonych liściastych
artykuł [AUT.] Mariusz Borowiec , [AUT.] Anna Stój. TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE 2016 Nr 1(46) s. 23-35, DOI: 10.19202/j.cs.2016.01.14

2015

19. Zdolność różnych zakwasów piekarskich do degradacji trichotecenów z grupy B w cieście żytnim
inne publikacje [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Ewa Solarska. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015, s. 229, 978 - 83 - 935421 - 6 - 1
20. Zdolność różnych zakwasów piekarskich do degradacji trichotocenów z grupy B w cieście żytnim
rozdział z monografii [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz, [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Ewa Solarska. W: Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza, Kraków 2015 2015 s. 193-202, 978-83-935421-7-8
21. Wiedza konsumentów na temat zafałszowań żywności
rozdział z monografii [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Katarzyna Kwiecień , [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz. W: Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza, Kraków 2015 2015 s. 309-320, 978-83-935421-7-8
22. Wiedza konsumentów na temat zafałszowań żywności
inne publikacje [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Katarzyna Kwiecień . W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, Kraków 2015, s. 149, 978-83-935421-6-1
24. Chromatografia gazowa w wykrywaniu zafałszowań żywności
artykuł [AUT.] Anna Stój, [AUT.] Monika Pytka, [AUT.] Anna Wlazły, [AUT.] Bożena Sosnowska. Przemysł Spożywczy 2015 T. 69 Nr 2 s. 34-36, DOI: 10.15199/65.2015.2.6

2014

Elementów na stronie: