17.
Curcuminoid chalcones: synthesis, stability, and new neuroprotective and sonosensitising activities
artykuł
[AUT. KOR.]
Dorota Olender
,
[AUT.]
Małgorzata Józkowiak
,
[AUT.]
Hanna Piotrowska-Kempisty
,
[AUT.]
Katarzyna Sowa-Kaprzak
,
[AUT.]
Lucjusz Zaprutko
,
[AUT.]
Izabela Muszalska-Kolos
,
[AUT. KOR.] Ewa Baranowska-Wójcik, [AUT.] Dominik Szwajgier.
Pharmaceuticals 2023 T. 16 Nr 9 s. 1331, DOI: 10.3390/ph16091331
18.
Dwutlenek tytanu w żywności - badania w modelu przewodu pokarmowego in vitro
inne publikacje
[AUT. KOR.] Ewa Baranowska-Wójcik, [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Klaudia Gustaw, [AUT.] Izabela Jośko, [AUT.]
Bożena Pawlikowska-Pawlęga
,
[AUT.]
J. Kapral-Piotrowska
.
W: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś, Kraków 2023 2023, s. 64, 978-83-962880-3-5
|