21.
Analiza rzeźna oraz jakość mięsa przepiórek japońskich żywionych paszą zawierającą śrutę rzepakową
inne publikacje
[AUT.]
Dawid Ziobro
,
[AUT.]
Kinga Rokicka
,
[AUT.] Karolina Wengerska, [AUT. KOR.] Anna Czech, [AUT.] Sebastian Knaga, [AUT.] Tomasz Próchniak, [AUT.] Justyna Batkowska.
W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2021 2021, s. 126
22.
Wpływ zróżnicowanego żywienia gęsi na efekty produkcyjne oraz wybrane cechy jakości ich mięsa
inne publikacje
[AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.]
Magdalena Kutrzuba
,
[AUT.]
Alina Woronowa
,
[AUT.]
Damian Spustek
,
[AUT.] Tomasz Próchniak, [AUT.] Antoni Brodacki, [AUT.] Justyna Batkowska.
W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2021 2021, s. 118
24.
Girolamo Fabrizioi jego zasługi dla ptaków
inne publikacje
[AUT.]
Łukasz Czernniawski
,
[AUT.]
Marta Kosińska
,
[AUT.]
Jakub Łukaszczuk
,
[AUT.]
Ewelina Misiec
,
[AUT.] Tomasz Próchniak, [AUT.] Justyna Batkowska.
W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2020 : Materiały konferencyjne – jesień / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Młodzi Naukowcy, Poznań 2020 2020, s. 26, 978-83-66743-18-2
|