3.
The effect of a low or high-fat diet and supplementation with various forms of chromium on the biodistribution of this element in the rat’s organism
inne publikacje
[AUT.] Aleksandra Marzec, [AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT.]
Radosław Smagieł
,
[AUT.] Anna Stępniowska, [AUT.] Krzysztof Tutaj, [AUT.]
Bartosz Fotschki
,
[AUT.]
Jerzy Juśkiewicz
,
[AUT. KOR.] Katarzyna Ognik.
W: 1st International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 003, DOI: 10.24326/ICDSUPL1.A003
6.
The effect of different dietary ratios of arginine, methionine, and lysine on the performance, carcass traits, and immune status of turkeys
artykuł
[AUT.]
Jan Jankowski
,
[AUT.]
Dariusz Mikulski
,
[AUT.]
Marzena Mikulska
,
[AUT. KOR.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT.]
Emilia Mróz
,
[AUT.]
Zenon Zduńczyk
.
POULTRY SCIENCE 2020 T. 99 Nr 2 s. 1028-1031, DOI: 10.1016/j.psj.2019.10.008
16.
The effect of different dietary rations of argininge and methionine to lysine on the performnce and immune status of turkeys
inne publikacje
[AUT. KOR.] Katarzyna Ognik, [AUT.]
Paweł Konieczka
,
[AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT.]
Dariusz Mikulski
,
[AUT.]
Jan Jankowski
.
W: International scientific conference: Impact of livestock nutrition on productivity and quality of production, Kaunas, Lithuania, November 28, 2019, Kaunas 2019 2019, s. 21, 078-9955-15-630-7
18.
Wpływ różnych proporcji argininy, metioniny i lizyny w diecie indyków na wyniki odchowu oraz wybrane wskaźniki metabolizmu
inne publikacje
[AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT. KOR.] Katarzyna Ognik, [AUT.]
Dariusz Mikulski
,
[AUT.]
Jan Jankowski
.
W: XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.), [b. wyd.], [B. m. wyd. 2019] 2019, s. 14-15
25.
GMO w żywieniu trzody chlewnej
inne publikacje
[AUT.]
Danuta Dąbrowska
,
[AUT.]
Natalia Heletkanycz
,
[AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT.]
Jakub Ceregrzyn
.
W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], Lublin 2017, s. 98, 978-83-939764-4-7
27.
Miejsce wieprzowiny w diecie ludzi w zależności od ich wieku
inne publikacje
[AUT.]
Natalia Heletkanycz
,
[AUT.]
Danuta Dąbrowska
,
[AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT.]
Jakub Ceregrzyn
.
W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], Lublin 2017, s. 105, 978-83-939764-4-7
30.
Biologiczne zagrożenia w hodowli trzody chlewnej
rozdział z monografii
[AUT.]
Patrycja Choma
,
[AUT.]
Jakub Kalinowski
,
[AUT.] Zuzanna Całyniuk, [AUT.]
Jakub Ceregrzyn
.
W: Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy / monografia naukowa red. P. Maksym, Ł. Wlazło, Lublin 2017 2017 s. 10-19, 978-83-63761-91-2
|