2024

2. Health-promoting properties of anthocyanins from cornelian cherry (Cornus mas L.) fruits
artykuł [AUT.] I. Szot , [AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Justyna Chojdak-Łukasiewicz . MOLECULES 2024 T. 29 Nr 2 s. 449, DOI: 10.3390/molecules29020449

2023

3. Anatomical and morphological structure of the leaf of the genus Malus spp.
artykuł [AUT. KOR.] Inna Goncharovska , [AUT.] I. Szot . Notulae Scientia Biologicae 2023 s. 11449, DOI: 10.55779/nsb15111449
6. Amino acid profile of Diospyros Lotus L.
inne publikacje [AUT. KOR.] Olga Grygorieva , [AUT.] Mykhailo Zurba , [AUT.] I. Szot , [AUT.] Vladka Horčinová Sedláčková , [AUT.] Judita Lidikowá , [AUT.] Pavol Hauptvogel , [AUT.] J. Brindza . W: Planta+. Science, Practice and Education. The proceedings of the Fourth Scientific and Practical Conference with International Participation, Volume 1, 20 February 2023 Kyiv, Kijów 2023 2023, s. 41
7. Mineral content of leaves and fruits of Hippophae Rhamnoides L.
inne publikacje [AUT. KOR.] Olga Grygorieva , [AUT.] Mykhailo Zurba , [AUT.] I. Szot , [AUT.] Katarína Fatrcová-Šromkowá , [AUT.] Judita Lidikowá , [AUT.] Pavol Hauptvogel , [AUT.] J. Brindza . W: Planta+. Science, Practice and Education. The proceedings of the Fourth Scientific and Practical Conference with International Participation, Volume 1, 20 February 2023 Kyiv, Kijów 2023 2023, s. 42-43
9. Jabłka dla zdrowia i urody
artykuł [AUT.] I. Szot . RECIPE 2023 Nr 2 s. 33-35

2022

10. Rokitnik zwyczajny w kosmetologii
artykuł [AUT.] I. Szot . RECIPE 2022 Nr 1 s. 14-17
15. Importance of old and local apple cultivars
artykuł [AUT.] I. Szot , [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] Petro Bulakh . Agrobiodiversity for improving nutrition, health and life quality 2022 T. 6 Nr 2 s. 156, DOI: 10.15414/ainhlq.2022.0017
16. Cydr
inne publikacje [AUT.] I. Szot .
17. Rośliny owocodajne źródłem surowców do produkcji kosmetyków
rozdział z monografii [AUT.] I. Szot . W: Mikroorganizmy i rośliny - wykorzystanie w nauce i przemyśle. / pod redakcją Izabeli Mołdoch-Mendoń i Pauliny Szymczyk, Lublin 2022 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o. s. 125-138, 978-83-67104-48-7

2021

18. Masaż stemplami
artykuł [AUT.] I. Szot . RECIPE 2021 Nr 1 s. 18-20
19. Dereń jadalny ( Cornus mas L.)
monografia [AUT.] I. Szot . Lublin 2021 2021, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 978-83-7259-331-3
20. Quality variation of fruits of species of the genus Lycium in Ukraine: A comparative morphological analysis
artykuł [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] I. Szot . Regulatory Mechanisms in Biosystems 2021 T. 12 Nr 1 s. 14-19, DOI: 10.15421/022103
21. Biochemical characterization of fruits of Lycium spp. in Ukraine
artykuł [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] O. Vergun , [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] I. Szot . Regulatory Mechanisms in Biosystems 2021 T. 12 Nr 1 s. 71-77, DOI: 10.15421/022111
22. Variability of morphometric traits of seeds of different genotypes of Lycium spp.
artykuł [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] I. Szot . Plant varieties studying and protection 2021 T. 17 Nr 1 s. 5-13, DOI: 10.21498/2518-1017.17.1.2021.228198
24. Masaż kosmetyczny twarzy.
artykuł [AUT.] I. Szot . RECIPE 2021 T. 25 Nr 2 s. 60-64

2020

26. Comparison of growth of maiden trees of cultivars and genotypes of Cornelian cherry (Cornus mas L.) in a nursery
artykuł [AUT.] I. Szot , [AUT.] T. Lipa , [AUT.] A. Yareshchenko . Agronomy Research 2020 T. 18 s. 1526-1536, DOI: 10.15159/AR.20.121
27. Medicinal properties of goji berry (LyciumSpp.)
inne publikacje [AUT.] I. Szot , [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] Klymenko S. . W: Fundamental and applied aspects of plant introduction in the context of global environmental change. Proceedings of the intarnational scientific conference, Kijów 2020, Kijów 2020 2020, s. 372-374
28. Estimation of phenolic compounds content and antioxidant activity of leaves extracts of Lycium Spp.
inne publikacje [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] O. Vergun , [AUT.] I. Szot , [AUT.] E. Ivanisiva , [AUT.] J. Brindza . W: Fundamental and applied aspects of plant introduction in the context of global environmental change. Proceedings of the intarnational scientific conference, Kijów 2020, Kijów 2020 2020, s. 337-339
30. Comparison of budding methods of two cultivars of cornelian cherry (Cornus mas L .)
artykuł [AUT.] I. Szot , [AUT.] Justyna Wywiórka-Marek , [AUT.] Dawid Kucio . Agrobiodiversity for improving nutrition, health and life quality 2020 T. 5 Nr 1 s. 106-115, DOI: 10.15414/ainhlq.2021.0011
Elementów na stronie: