8.
Zawartość aminokwasów w mleku i jogurtach wytworzonych na jego bazie z uwzględnieniem wpływu sezonu produkcji
inne publikacje
[AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Joanna Wajs, [AUT.] Barbara Topyła, [AUT.] Anna Teter.
W: Konferencja Międzynarodowa pt.: Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych połączona z Jubileuszem 50-lecia pracy naukowej prof. dr hab. dr h.c. multi Zygmunta Litwińczuka, oraz 70-leciem Katedry Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła, Lublin, 14-15 czerwca 2022 r., Lublin 2022 2022, s. 32
15.
The effect of herbal mixture addition in the feeding of cows on the physicochemical properties and antioxidant potencial of milk and produced yoghurts
inne publikacje
[AUT.] Magdalena Stobiecka, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Joanna Wajs.
W: Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya, Trakya 2021 2021, s. 364, 978-975-374-300-6
19.
Wpływ dodatku rokitnika (Hippophae rhamnoides L) na jakość jogurtów probiotytcznych
inne publikacje
[AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Joanna Wajs, [AUT.] Anna Teter, [AUT.] Barbara Topyła.
W: 14 Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku : Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta.Materiały konferencyjne, Kraków 16-17 września 2021 r. Red / Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć, Kraków 2021 2021, s. 53, 978-83-946796-9-9
25.
Analiza rynku mlecznych produktów bezlaktozowych
inne publikacje
[AUT.] Joanna Wajs, [AUT.]
Karolina Król
,
[AUT.] Magdalena Stobiecka.
W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2021 2021, s. 120
|