Imię i nazwiskoJednostkaEmailStanowiskoDyscypliny nauki
Joanna Bogusława BarłowskaKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychjoanna.barlowska@up.lublin.plProfesorzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Aneta BrodziakKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychaneta.brodziak@up.lublin.plProfesor uczelnitechnologia żywności i żywienia, zootechnika i rybactwo
Małgorzata DmochKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychmalgorzata.dmoch@up.lublin.pladiunkt posiadający st. nauk. drzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Piotr DomaradzkiKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychpiotr.domaradzki@up.lublin.plProfesor uczelnitechnologia żywności i żywienia, zootechnika i rybactwo
Mariusz FlorekKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychmariusz.florek@up.lublin.plProfesorzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Agnieszka Dorota Kaliniak-DziuraKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychagnieszka.kaliniak@up.lublin.pladiunkt posiadający st. nauk. drzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Monika Elżbieta Kędzierska-MatysekKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychmonika.matysek@up.lublin.pladiunkt posiadający st. nauk. dr hab.zootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Marek KowalczykKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychmarek.kowalczyk@up.lublin.pladiunkt posiadający st. nauk. drzootechnika i rybactwo, nauki biologiczne
Jolanta KrólKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychjolanta.krol@up.lublin.plProfesorzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Anna Teresa LitwińczukKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychanna.litwinczuk@up.lublin.plProfesorzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Małgorzata Ryszkowska-SiwkoKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychmalgorzata.siwko@up.lublin.pladiunkt posiadający st. nauk. drzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Piotr SkałeckiKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychpiotr.skalecki@up.lublin.plProfesor uczelnitechnologia żywności i żywienia, zootechnika i rybactwo
Anna Zofia TeterKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychanna.teter@up.lublin.pladiunkt posiadający st. nauk. dr hab.technologia żywności i żywienia, zootechnika i rybactwo
Barbara TopyłaKatedra Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcychbarbara.topyla@up.lublin.pladiunkt posiadający st. nauk. drzootechnika i rybactwo, technologia żywności i żywienia
Elementów na stronie: