2021

1. Detection and measurement of aroma compounds with the electronic nose and a novel method for MOS sensor signal analysis during the wheat bread making process
artykuł [AUT. KOR.] Marek Gancarz , [AUT.] Urszula Malaga-Toboła , [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Sylwester Tabor , [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marzena Gawrysiak-Witulska , [AUT. KOR.] Robert Rusinek . FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 2021 T. 127 s. 90-98, DOI: 10.1016/j.fbp.2021.02.011

2019

2. Development and characterization of physical properties of honey-rich powder
artykuł [AUT. KOR.] Katarzyna Samborska , [AUT.] Artur Wiktor , [AUT.] Aleksandra Jedlińska , [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Wojciech Jamróz , [AUT.] Krystyna Skwarczyńska-Maj , [AUT.] Dariusz Kiełczewski , [AUT.] Marcin Tułodziecki , [AUT.] Łukasz Błażowski , [AUT.] Dorota Witrowa-Rajchert . FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 2019 T. 115 s. 78-86, DOI: 10.1016/j.fbp.2019.03.004
Elementów na stronie: