2024

2023

5. Podstawowe systemy zapewnienia higieny w zakładach mięsnych
artykuł [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Paweł Sobczak. Gospodarka Mięsna 2023 Nr 10 s. 16-17
6. Folie kalogenowe
artykuł [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak . Gospodarka Mięsna 2023 Nr 11 s. 15-17
8. PRODUKTY CONVENIENCE I GRILLOWE w sektorze mięsnym
artykuł [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT.] Joanna Pawłat . Gospodarka Mięsna 2023 Nr 5 s. 24-27
10. Funkcjonalne dodatki do żywności
artykuł [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Paweł Sobczak. Gospodarka Mięsna 2023 Nr 1 s. 18-20
12. Transport wewnętrzny surowca
artykuł [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak . Gospodarka Mięsna 2023 Nr 2 s. 10-13

2022

18. Wpływ opakowań na trwałość zapakowanych produktów
artykuł [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Konrad Żukiewicz , [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Anna Domańska . Gospodarka Mięsna 2022 Nr 8 s. 36-39
20. Pozyskiwanie i przydatność technologiczna osłonek naturalnych
artykuł [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak . Gospodarka Mięsna 2022 Nr 1 s. 10-11
23. Wszystko o dymie wędzarniczym
artykuł [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Konrad Żukiewicz , [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Anna Domańska . Gospodarka Mięsna 2022 Nr 7 s. 27-28
24. Zdrowotne aspekty peklownia
artykuł [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak . Gospodarka Mięsna 2022 Nr 3 s. 24-27

2021

Elementów na stronie: