2019

1. Bioactive peptides from beef products fermented by acid whey - in vitro and in silico study
artykuł [AUT.] Paulina Kęska, [AUT. KOR.] Karolina Wójciak, [AUT.] Joanna Stadnik. SCIENTIA AGRICOLA 2019 T. 76 Nr 4 s. 311-320, DOI: 10.1590/1678-992X-2018-0114

2016

2015

2014

4. Analysis of VRN1 gene in triticale and common wheat genetic background
artykuł [AUT.] Michał Nowak, [AUT.] Justyna Leśniowska-Nowak, [AUT.] Magdalena Sozoniuk, [AUT.] Zofia Banaszak , [AUT.] Katarzyna Kondracka , [AUT.] Karolina Dudziak, [AUT.] Krzysztof Kowalczyk. SCIENTIA AGRICOLA 2014 T. 71 Nr 5 s. 380-386, DOI: 10.1590/0103-9016-2013-0254
Elementów na stronie: