2022

1. Effect of selenium and methods of protein extraction on the proteomic profile of Saccharomyces yeast
artykuł [AUT. KOR.] Marek Kieliszek , [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] Katarzyna Michalak, [AUT.] Anna Kot , [AUT.] Kamil Piwowarek , [AUT.] Stanisław Winiarczyk. Open Life Sciences 2022 T. 17 s. 1170-1128, DOI: 10.1515/biol-2022-0496

2020

2. Application of extrusion-cooking technology in hatchery waste management
artykuł [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Zbigniew Rzedzicki, [AUT.] Agnieszka Pawlas . Open Life Sciences 2020 T. 15 Nr 1 s. 572-579, DOI: 10.1515/biol-2020-0065

2017

3. The production of arabitol by a novel plant yeast isolate Candida parapsilosis 27RL-4
artykuł [AUT. KOR.] Monika Kordowska-Wiater, [AUT.] Adam Kuzdraliński, [AUT.] Tomasz Czernecki, [AUT.] Zdzisław Targoński, [AUT.] Magdalena Frąc , [AUT.] Karolina Oszust . Open Life Sciences 2017 T. 12 Nr 1 s. 326-336, DOI: 10.1515/biol-2017-0038
Elementów na stronie: